Background - News & Events (Landing) 2016

Search NewsRoom

Advanced Search >

Past Events

Boekvoorstelling “Concentratiecontrole in België” van Karel Bourgeois

December 8, 2022 • Brussels, BE

Starts: 5:00 PM (CET)
Ends: 7:00 PM (CET)
Site: Crowell & Moring - Brussels
Address: 7 Rue Joseph Stevens Brussels, B - 1000 Belgium

Wij hebben het genoegen u uit te nodigen voor de officiële voorstelling van het boek “Concentratiecontrole in België” van Karel Bourgeois op 8 december 2022.

De controle op fusies en overnames is één van de kerntaken van de Belgische Mededingingsautoriteit (BMA). In de afgelopen jaren heeft de concentratiecontrole een enorme ontwikkeling gekend, met belangrijke gevolgen voor de BMA, de aanmeldende partijen en belanghebbende derden. In het licht van de toenemende consolidatie in diverse sectoren, zal de concentratiecontrole ook in de komende jaren van groot belang zijn. 

Tegen deze achtergrond biedt dit boek een grondig overzicht van het recht en de praktijk inzake de concentratiecontrole door de BMA.  Het is – na 30 jaar Belgische concentratiecontrole – het eerste boek dat exclusief aan dit onderwerp is gewijd. 

PRAKTISCH / PROGRAMMA
De voorstelling vindt plaats in het kantoor van Crowell & Moring te Brussel (Joseph Stevensstraat 7, 1000 Brussel) en gaat van start om 17 u.

Na een inleiding door de voorzitter van de BMA, Prof. em. Dr. Jacques Steenbergen, volgt een voorstelling van het boek door de auteur.  Aansluitend vindt een receptie plaats.

De deelname is gratis maar inschrijven is verplicht en dit vóór maandag 5 december. 

Bij de inschrijving biedt Intersentia de mogelijkheid het boek te bestellen aan de kortingsprijs van 100 euro (u ontvangt het boek op de dag van de voorstelling).

Meer informatie over het boek en de auteur, zie Concentratiecontrole in België - Intersentia en https://www.crowell.com/professionals/Karel-Bourgeois.

Contact: Danica Schiefer (DSchiefer@crowell.com)

Crowell & Moring Participant(s):
Karel Bourgeois
Partner – Brussels
Phone: +32.2.214.2813
Email: kbourgeois@crowell.com
For more information, please visit these areas: