Background - Practices (Details)

Brussels Practice

Crowell & Moring Brussel brengt een 30-tal advocaten samen die actief zijn in verscheidene domeinen en jurisdicties. Het is een sterke lokale en Europese praktijk, die pragmatische en commerciële oplossingen aanbiedt voor de uitdagingen waarmee onze cliënten, gaande van lokale KMO’s tot grote multinationals, worden geconfronteerd. Samen met onze collega's in de Verenigde Staten en Londen zijn wij een one-stop shop voor onze nationale en internationale cliënten. Wij kunnen ook rekenen op een netwerk van lokale advocaten in andere Europese landen, om cliënten die actief zijn in meerdere Europese landen te helpen.

Onze Brusselse advocaten verlenen u advies en staan u bij in transacties, bij geschillen en in arbitrage. Wij leveren resultaten van hoge kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Industrie Focus

Farmaceutische producten en life sciences; gezondheidszorg; technologie, media en telecommunicatie; financiële en verzekeringsdiensten; detailhandel en consumentenproducten; automobielsector; en kansspelen en weddenschappen.

Talen

Onze advocaten werken in het Nederlands, Frans, Engels, Russisch, Italiaans en Spaans.

Erkenning

De Brusselse praktijk wordt hoog aangeschreven in leidinggevende juridische gidsen. Advocaten van Crowell & Moring Brussels zijn bijvoorbeeld opgenomen in Chambers Europe, Legal 500 EMEA, IAM Patent 1000, World Trademark Review 1000, Managing Intellectual Property: IP Stars, en Who’s Who Legal. Deze prestigieuze rankings zijn gebaseerd op onafhankelijke interviews met cliënten en de aanbeveling van onze peers in de Belgische juridische gemeenschap.