Background - Locations - Brussels
Brussels - Office Location 400x170.png
Brussels Map & Directions
7, Rue Joseph Stevens
B-1000 Brussels
Belgium

Phone: +32.2.282.4082
Fax: +32.2.230.6399
In 1999 vestigde Crowell & Moring zich met haar Brussels kantoor voor het eerst in Europa. Vandaag vind je in Brussel een sterke lokale en Europese praktijk met een 30-tal advocaten die actief is in verscheidene domeinen en jurisdicties.

In ons Brussels kantoor bieden wij pragmatische, commerciële oplossingen aan voor de uitdagingen waarmee onze cliënten, gaande van lokale KMO’s tot grote multinationals, worden geconfronteerd. Samen met onze collega’s in de Verenigde Staten en Londen zijn wij een one-stop shop voor onze internationale cliënten. Wij kunnen ook rekenen op een netwerk van lokale advocaten in andere Europese landen, om cliënten die actief zijn in meerdere Europese landen te helpen.

De dienstverlening van onze Brusselse advocaten bestaat zowel uit adviesverlening als uit geschillenbeslechting en arbitrage. Wij leveren resultaten van hoge kwaliteit, op tijd en binnen budget.

Voornaamste praktijkdomeinen

Intellectueel Eigendomsrecht
Internationale en Nationale Geschillenbeslechting
Handelspraktijken
Mededingingsrecht
Privacy en Cybersecurity
Regulatory
Technologie, Media & Telecommunicatie
Vennootschapsrecht, Handelsrecht
Arbeidsrecht

Industrie Focus

Farmaceutische producten en life sciences; gezondheidszorg; technologie, media en telecommunicatie; financiële en verzekeringsdiensten; detailhandel en consumentenproducten; automobielsector; en kansspelen en weddenschappen.

Talen

Onze advocaten werken in het Duitse, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Russisch en Spaans.

Erkenning

Het Brussels kantoor wordt hoog aangeschreven in de leidinggevende juridische gidsen Chambers Europe en Legal 500 EMEA. Deze prestigieuze rangschikkingen zijn gebaseerd op onafhankelijke interviews met cliënten en de aanbeveling van onze peers in de Belgische juridische gemeenschap.

“We particularly value Crowell & Moring’s experience, their reputation and their hands-on mentality.” Chambers Europe, 2016

“Crowell & Moring is ‘an outstanding firm’” Legal 500 EMEA, 2017

“They are very dedicated and are good communicators in complex legal settings.” Chambers Europe, 2017

“Crowell & Moring is commended for its ‘strong business knowledge’ and for ‘proactively keeping clients apprised of developments in EU law.’” Legal 500 EMEA, 2018

GDPR  FAQ: Benefits for Health Care Professionals